De positie van pionier is een uitdagende positie: zelf steeds de kartrekker zijn, het wiel uit te vinden, weinig sparringpartners te hebben en de nodige weerstand te krijgen. Klinkt dat herkenbaar? Ben je ervan overtuigd dat er wel ruimte is om te innoveren en heb je ook al bewezen dit te kunnen bewerkstelligen binnen jouw fysiotherapie organisatie? Dan is het Innovatie Platform Fysiotherapie de logische volgende stap. Samen kun je meer dan alleen. Leer van andere ‘kartrekkers’ waar zij tegenaan lopen, inspireer elkaar en help elkaar.

Het Innovatie Platform Fysiotherapie (IPF) is bedoeld om innovatieve fysiotherapie organisatie eigenaren te faciliteren en een podium te bieden. De fysiotherapie organisatie eigenaren die durven en willen pionieren!

Dit doen wij door:

null

IPF Keurmerk

Bewezen innovatieve fysiotherapie organisaties een IPF Keurmerk te geven. Als je de IPF audit succesvol haalt dan kom je als innovatieve fysiotherapie organisatie met een landingspagina op onze website te staan en mag je in de praktijk, op de site en in alle communicatie-uitingen het keurmerk vermelden. Je bent dan officieel IPF Partner.
null

IPF matchmaking

Het Innovatie Platform Fysiotherapie koppelt innovatieve fysiotherapie organisaties aan elkaar, maar biedt daarnaast de mogelijkheid om het idee in een publieke of private omgeving te presenteren aan een selectieve groep ‘stakeholders’. Hierdoor kunnen landelijke, regionale en lokale beleids-, onderzoeks- en zorgvragen worden omgezet in concrete daden met impact ten gunste van de Nederlandse (zorg)consument. Hier kun je alleen als IPF Partner toegang toe krijgen.

Wanneer kom je in aanmerking om IPF Partner te worden?

Het Innovatie Platform Fysiotherapie wil fysiotherapie organisaties die bewezen innovatiekracht hebben de mogelijkheid bieden om met andere vergelijkbare fysiotherapie organisaties in contact te komen, maar ook met kennisinstituten zoals hogescholen, gemeenten, zorgverzekeraars en andere (para) medici. Aan het IPF Keurmerk herkennen innovatiepartners als hierboven benoemd dat een fysiotherapie organisatie voldoet aan de toetsingscriteria.

Om het IPF Keurmerk als fysiotherapie organisatie te mogen gebruiken en een vermelding te krijgen op onze site, dien je eerst een aantal stappen te doorlopen.

Onze pakketten

STAP 1

Doe de gratis sneltest
Gratis
 • Krijg direct advies waar fysiotherapie organisatie staat
 • Test duurt slechts 1 minuut
 • Doorloop test voor juiste vervolgstap

STAP 2

Innovatie praktijk testen (online test)
conform marktprijs
 • Inzicht hoe uw fysio-organisatie en -therapeuten ‘scoren’ op innovatiekracht
 • 23 toetsingscriteria
 • Ontvang een uitgebreid rapport met behaalde resultaten

STAP 3

IPF Partner worden Audit
conform marktprijs
 • Ontvang het IPF Keurmerk
 • Maakt de stap naar het IPF matchmakingsplatform mogelijk
 • Automatisch geregistreerd in het IPF Praktijk Kwaliteitsregister

STAP 4

Toelating IPF Matchmaking Omgeving
conform marktprijs
 • Beveiligde online omgeving
 • Dien je innovatieprojecten in
 • Kom in contact met andere IPF Partners en IPF Innovatiepartners